22 Following
jasonbig

jasonbig

Monarch lokaler og utstyr
Monarch lokaler og utstyr

Monarch lokaler og utstyr

Monarch´s butikk og kontoret anlegget ligger nær store motorveier, jernbane, flytrafikk og sjøfart, med seks hektar med ekstern lagring, i tillegg til, god butikk plass til fabrikasjon og samlingen av store rørsystemer.

Butikken er mye utstyrt med en rekke verktøy, gaffeltrucker, kraner og rullende materiell, tilstrekkelig utstyre over hundre menn i-feltet for en rekke oppgaver. Inkludert i butikken anlegget er en komplett maskin butikk, metall forming ruller, brems og skjær, et omfattende lager av rør, tilbehør og ventiler, samt et lager av elektriske komponenter og tilbehør. Kvalifiserte teknikere er tilgjengelige, samt teste utstyr, å gi huset evaluering i følgende kategorier:

Hydrostatisk                Metal tester                ikke destruktiv metall Testing

Metall tykkelse                       vann behandling         lufthastighet og kvalitet

Forbrenning analyse   støy nivåer                  elektrisk Testing

Alle maskiner, verktøy og utstyr må oppfylle kravene til en rekke prosjekter, er på lager på Monarch anlegget.

 

Tekniske

 

Monarch har utført en rekke prosjekter de siste 42 år. Vi har fullført hundrevis av kjele installasjoner av ulike størrelser og press. Design og installasjon av høytrykk ASME rørsystemer, nøkkelferdige prosessen anlegget bygging, er oppnådd til tilfredsstillelse av mange kunder Monarch har betjent tidligere. Monarch gir støtte etter byggefasen, inkludert vedlikehold og reparasjon, inkludert brenner og kontroll fungerer kjeler, vekslere kondensoren retubeing og ildfast arbeid.

 

Monarch kan gi erfarne ingeniører for design & planlegging av nye anlegg tillegg, endringer eller reparasjoner. Våre ASME sertifisert Sveisere, boilermakers, rørleggere, ironworkers, millwrights, elektrikere og brenner serviceteknikere til tjeneste for nye prosjekter, planlagte anlegget strømbrudd, eller beredskap situasjoner.

ASME FAGBEDRIFT KRAFTVERK

 

Relaterte artikler:

http://www.booksie.com/other/book_review/emilymaxwell/monarch-lokaler-og-utstyr

http://emilymaxwell.deviantart.com/art/Monarch-lokaler-og-utstyr-412388417